ÚvodKleceKlece 80 cmKlec pro morče "CAVIE 80 EL"

Klec pro morče "CAVIE 80 EL"

990 Kč s DPH818 Kč bez DPH

Skladem 21
kód: 50215
Koupit
Potřebujete poradit?
+420 724 074 099

Popis pro produkt Klec pro morče "CAVIE 80 EL"

Klec pro morče italského výrobce Ferplast.

Pokud byste svému morčátku chtěli pořídit vyhovující bydlení a nemáte doma příliš mnoho místa, pak je tato klec určena právě Vám. Ne každý může svému morčeti dopřát klec dlouhou 100 cm a více. Klec o délce 80 cm je ale minimální rozměr, který byste svému morčeti měli nabídnout.

UPOZORNĚNÍ! Tato velikost je vhodná pouze pro jedno morče. Více morčat držených v malém prostoru je v dlouhodobém stresu. A jak známo stres je spouštěčem zdravotních komplikací. Slabší jedinci nemají dostatek prostoru k úniku v případě neshod morčat mezi sebou.

Tato menší klec může sloužit jako dočasné bydlení na dovolené nebo na prázdninách na chalupě. Je možné ji také použít jako transportní klec, pokud chcete svému morčeti poskytnou patřičný komfort při cestování. Případně se takto malá klec může použít jako karanténní či nemocniční.

Je to osvědčená klasika, která se vyrábí již mnoho let.

Plastová vana přichycená ke klecové části čtyřmi plastovými “packami”, drží klec bezpečně pohromadě a snadno se přenáší.

Přední část se otvírá po celé délce klece, což zajišťuje pohodlný přístup do klece. Morčátko se tak snadno chytá i poklízí. Takto snadná obsluha je skvělá hlavně pro děti.

Rohy přední části, která se otvírá směrem nahoru, jsou opatřeny plastovými krytkami, aby se děti o drátěné rohy nezranily.

Tuto klec nabízíme záměrně bez kompletního vybavení, protože výrobce ne vždy volí nejvhodnější doplňky. Součástí klece jsou pouze vnější plastové jesličky na seno. Další nezbytnou výbavu je nutné si dokoupit. Jedná se především o napáječku, domeček a misku.

Vnitřní prostor klece umožňuje umístění nejrůznějších morčecích atrakcí, např. rohové terasy, na kterou mohou morčátka vyskakovat a rozšířit si tak obývaný prostor v kleci. Dále zde můžete zavěsit nejrůznější hamaky či závěsná krmítka.

Rozměry klece jsou ideální pro 1 morče.

Klec je dodávána v krabici v rozloženém stavu. Montáž je jednoduchá, návod je přiložen.

Barva plastové vany je dodávána černá a šedá.

Rozměry

délka 77 cm
šířka  48 cm
výška 42 cm
rozteč mříží 2 cm
síla drátu 2 mm/3 mm
výška vany 16 cm


Související produkty pro produkt Klec pro morče "CAVIE 80 EL"

2024 © SpokojenéMorče.cz, Všechna práva vyhrazena

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.